Wachtlijst voor workshop Corsicaanse polyfonie voor mannen

We zijn bij Dekoor al lang onder de indruk van de prachtige polyfone zang van het zuid Franse eiland. De zangers, traditioneel mannen, seconda, bassu en terra, communiceren in samenklanken. Stijgende en dalende glissandi vormen de bruggen tussen de verschillende akkoorden. 

Op zondag 12 mei geeft docente Tatiana Lina een workshop Corsicaanse polyfonie voor mannen. De workshop is volgeboekt maar we kunnen je op de wachtlijst zetten. We bekijken of we een tweede workshop organiseren.

Op Youtube vind je vele voorbeelden, van Corsicaanse groepen Barbara Furtuna (foto) of A Fileta maar ook van spontane zang in café’s.

Tatiana Lina is een begaafde en aanstekelijk enthousiaste docent. Geboren en opgeleid in Rusland werkt en woont ze vanaf ’92 in Nederland. Ze heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige wereldmuziekkenner en verdiept zich grondig in de verschillende culturen waaruit die muziek voortkomt. 

Praktische gegevens:
Wanneer: zondag 12 mei, 10.30-17.00
Plaats. : dorpshuis De Skûle, Wyns
Kosten. : € 60, vooraf op rek NL17 TRIO 0379484102 tnv Dekoor, Leeuwarden
Daarvoor krijg je koffie thee, lunch, pret en bladmuziek
Max. aantal zangers: 5 per stemgroep (tenor, bariton, bas)
Opgeven  : pr@wereldkoor-dekoor.nlof tel. 06-44774457.