Jubileum 30+

Wat een gouden materiaal aan wereldmuziek we hebben, bleek maar weer tijdens het intieme jubileumfeest ter ere van het 30 + bestaan van ons koor op donderdag 20 april 2023. Een door Corona uitgesteld jubileum waar we toch niet aan voorbij wilden gaan. Met overgave en veel plezier zongen we prachtige liederen, ook uit de (soms zeer) vroege periode van Dekoor die nog niets aan schoonheid hebben ingeboet en bij velen voor kippenvel zorgde.

Een feest was het! Met een groot gevoel van saamhorigheid, want als iets verbindend werkt is het samen zingen. Tel daarbij op lekker eten en drinken, een quiz over de rijke historie van Dekoor, het plezier van samen praten en lachen en je hebt een zeer geslaagd jubileum waarbij velen de wens uitspraken dat we nog maar lang samen mogen zingen.