We zoeken een enthousiaste en inspirerende dirigent

Het vertrek van onze dirigent Wilco Kloosterman betekent dat we zoeken naar een nieuwe dirigent, iemand die het koor kan inspireren en stimuleren. Die goed kan samenwerken, het koor met humor, tact en overwicht leidt en daarbij een goeie balans weet te realiseren tussen plezier en discipline. We genieten van onze schat aan wereldliederen en willen die graag blijven zingen. Logisch dus dat we zoeken naar een dirigent die naast enthousiasme, inspiratie, ervaring en kunde, deze liefde voor wereldmuziek wil delen. Maar we zijn ook nieuwsgierig naar andere genres en staan open voor een dirigent die deze uitstapjes met ons wil maken.
Spreekt het je aan, wil je meer weten? Aarzel niet, lees de hele vacature op deze site en reageer. We willen graag met je kennismaken