Repetities tot 21 april:

• Voor alle repetities geldt: studeer alsjeblieft goed thuis van te voren zodat we op de repetities kunnen concentreren op muzikale kwaliteit.
  • En we hebben elke avond weinig repeteertijd dus kom zó vroeg dat we echt om 19.30 of 20.00 kunnen beginnen met zingen.
  • Probeer meteen alles uit het hoofd te doen: vanaf 5 april moet dat écht!
  • Vanaf 5 april is ook Akke bij de repetities: zij dirigeert ons als Wilco door onverhoeds vaderschap de 21e verstek moet laten gaan. Op 5 april zijn we in blauw en groen om te kijken of het allemaal een beetje past.
  • Omdat Carel herstellende is van een lastige beenbreuk is het repeteren met RemoliNo nog ongewis.
  • Het slotlied, Ain’t gonna let nobody, repeteren we met elke instrumentalist

29 maart:

19.30: mannen, The parting glass. Svp thuis oefenen zodat we hem meteen ook met Chris Kalsbeek  kunnen zingen

20.00: met Chris Kalsbeek, Ca the yowes, Star of the county Down, Ain’t gonna let en als het lukt ook The parting glass

21.00: Klaas de Jong, Belle qui tiens , Now o now,  Ain’t gonna let en als het lukt ook April is in my           mistress face

5 april:  Repetitie in de kleuren van het Jubileumconcert:            blauw en groen!

19.00: bassen: bijbassen, waar hoor je nog

19.30: vrouwen: April, met Wilco en Akke

20.00: hele koor, met Wilco en Akke

12 april:

19.30-20.30: met Blaasvaak: Wa kin sile/Vem kan segla, Ruchejok, Ain’t gonna let

na 20.30: met Basile: Baba yetu, Ning wendete en Ain’t gonna let

19 april: generale, met hele repertoire. Misschien ook repetitie met RemoliNo, dus Dré lostry, Kaj o bergi en Ain’t gonna let nobody.

Onder deze link vind je het uitgewerkte programma voor 21 april.

Repetities ná 21 april:

10 mei : geen repetitie, Hemelvaart
31 mei : repetitie en ledenvergadering
28 juni: laatste kooravond
5, 12 en 17 juli: op twee van deze avonden Skaad repetitie, voor de deelnemers aan de Skaad concerten van 15 juli en 25 juli.

* * Na de zomervakantie beginnen we weer op 6 september * *