Dankbaar publiek in De Hofwijck

De  bewoners van zorgcentrum De Hofwijck waren 21 november in grote getale op komen draven voor ons concert in hun eetzaal. En hoewel alle vreemde talen soms voor wat vraagtekens zorgden (” ze konden net zo goed Ouwe taaie zingen”) was er veel enthousiasme en waardering voor onze liederen. 

De komende maanden zijn er nog twee optredens. Op zaterdagavond 7 december werken we (een beetje) mee aan de opera van en voor kinderen De Toverfluit (foto hieronder) van Silbersee en de Toneelmakerij. En ook van Mozart natuurlijk. U weet het misschien: daarin wordt een prinses gered. Nou, wie wil dat nou niet? Zie de site van de Harmonie voor meer informatie en de (lovende) recensie in Trouw.

En we doen (waarschijnlijk) ook weer mee aan Winter Lokaal Vocaal, in het weekeinde van 25 en 26 januari. Ja, dan is het alweer 2020.