Nu écht aan het wad: Skaad oer ’t Waad met RemoliNo!

Prachtig nieuws: we gaan nog drie keer Herman Peenstra’s ‘nachtsuite’ Skaad oer ’t Waad uitvoeren met RemoliNo. Om te beginnen op zondagavond 15 juli in het Openluchtheater De Teatertún in Rijs, Gaasterland dus. Aan het programma wordt nog gewerkt, dus dat leest u nog.
Verder op woensdagavond 25 juli aan de waddendijk bij Zwarte Haan, toch wel de mooiste lokatie die je je voor dit stuk kunt voorstellen. Er wordt een aangepaste versie van Skaad uitgevoerd en het voorlopige programma loopt van 22.00 u tot 24.00 uur. Ja, je zingt een ‘nachtsuite’ of je doet het niet, toch?

Vervolgens is er ook nog een uitvoering op zaterdag 22 september op Schiermonnikoog. Alweer zo’n superplek voor deze muziek.

Houd deze site en de regionale media in de gaten voor meer informatie!