25 jaar de wereld rond! Programma jubileumconcert bijna rond

Bijna niet te geloven: dit optreden, in de Bres en onder leiding van Jildou Talman, was een kwart eeuw geleden het allereerste optreden van (toen nog) Plezierkoor Dekoor. Dus we hebben een seizoen lang feest. We zoeken al onze oud leden op, we maken een Jubileum Boek en vooral: we maken veel mooie muziek!
Het grote jubileumconcert geven we in de vorm van een ‘Diner chantant’  in de Koperen Tuin op zaterdag 21 april.  Onze muzikale vrienden werken mee: wereldmuziekensemble RemoliNo, houtkwintet Blaasvaak  en verhalenverteller Douwe Kootstra treden op. Alleen en samen met ons en misschien ook wel met elkaar. Gitarist Klaas de Jong neemt ons mee naar de Renaissance. Chris Kalsbeek zingt Ierse en Schotse liederen en begeleidt zichzelf op zijn Keltische harp. Basile Maneka speelt gitaar, zingt en trommelt opzwepende Afrikaanse ritmes op zijn djembé. En niet te vergeten: de mensen van De Koperen Tuin zorgen voor een heerlijk, langzaam wereldbuffet.

We werken het programma verder uit en u leest de entreeprijs nog.

Maar noteer de datum en reserveren kan al!